Je particuliere financiële administratie

Je bankrekening is toch elke keer dat je kijkt, lager dan je verwacht

De schulden stapelen zich op en het aflossen wil maar niet vlotten. Weer een aanmaning op de deurmat! Je zou toch bijna de neiging krijgen om ze niet meer te openen…

Ook bij voldoende banksaldo kan het overzicht in je financiële transacties volledig ontbreken. Voor iedereen is het goed om te weten waar je je geld aan besteedt.

Ik kan je op een gemakkelijke manier dit overzicht geven. Ik download je bankmutaties in een boekhoudprogramma en categoriseer de transacties voor je. Ook kan ik de kasmutaties in dit overzicht verwerken. Zo krijg je per maand/kwartaal/jaar een gespecificeerd overzicht van je inkomsten en uitgaven en kan ik samen met jou kritisch naar de resultaten kijken.

Ik help je een plan van aanpak maken die je zelf in verschillende eenvoudige stappen kunt uitvoeren. Binnen de kortste keren heb je je financiële zaken weer volledig inzichtelijk en kun je aan de hand daarvan de juiste keuzes maken.

Schroom niet om bij mij aan te kloppen. Je bent beslist niet de enige die wat helderheid kan gebruiken.