Starterscursussen

Ga jij een onderneming starten? Het financiële plaatje is cruciaal om te zien of je bedrijf levensvatbaar kan worden. Volg nu de starterscursus ‘Een onderneming starten’ waarin ik je uitleg geef over het financiële deel van je ondernemingsplan.

Vervolgens krijg je te maken met de boekhouding. Voor mij een hobby, echter voor velen een noodzakelijk kwaad. Ik neem je mee naar de basis van het boekhouden. Wat gebeurt er met je balans en winst-/verliesrekening als je een factuur inboekt? Welke fiscale mogelijkheden zijn er voor jou? Voorkom correcties van de belastingdienst en weet wat je boekt. Ik deel graag mijn kennis met jou! Schrijf je nu in voor de starterscursus ‘Boekhouden in de Praktijk’.

Voor welk boekhoudprogramma kies jij? Zoek je een eenvoudig model in Excel? Of heb je liever een compleet boekhoudpakket met uitgebreide mogelijkheden? Ik kan je helpen met jouw keuze. En door samen te oefenen krijg je vanzelf het vertrouwen in jouw kunnen! Maak nu een afspraak voor de starterscursus ‘Boekhoudprogramma in de Praktijk’.

Ik maak gebruik van 2 verschillende externe cursuslocaties:

De Drentse Zaak

Beilerstraat 24

9401 PL Assen

 

Het Stadshuys

Zuidenveld 133

9406 LK Assen

 

Uiteraard is het voor een complete groepsaanmelding ook mogelijk om op een locatie naar wens de cursus te volgen. Ik kom graag bij jullie langs.

 

De individuele cursussen vinden plaats op mijn kantoor:

Hannie Schaftweg 40

9403 MR Assen