Tevreden klanten

In de dienstverlenende sector is feedback van zeer groot belang! Van een product weet je wat je in huis haalt en zie je over het algemeen gelijk of je tevreden bent of niet. Maar haal je een boekhouder in huis, dan komen de grote vraagtekens. Is ze betrouwbaar? Weet ze waar ze het over heeft?

Een eerste indruk tijdens ons intakegesprek is veel waard. Je gevoel moet gelijk goed zijn. Daarnaast heb ik enkele referenties verzameld. Ik verwacht dat ze voor jou net zo waardevol zijn als voor mij. Ik waardeer het daarom ook erg dat onderstaande klanten de tijd hebben genomen om hun ervaring met mijn dienstverlening in onderstaande woorden uit te drukken. Dank daarvoor!

 

logo-het-stadshuysVOF Het Stadshuys: “Mirjam werkt duidelijk en overzichtelijk. Het contact is altijd lekker persoonlijk. Ze heeft aandacht en tijd voor je. Ze stuurt niet alleen periodiek financiële overzichten, maar ze zet je aan tot zelfreflectie (m.b.t. je bedrijf) door een actieve toelichting/advies bij het overzicht te geven. Haar dienst is echt van toegevoegde waarde. Als je als ondernemer maar ‘door stouwt’ in de werkzaamheden en je daarbij de cijfers uit het oog verliest, doorbreekt Mirjam je tunnelvisie. Dat geeft altijd weer een positief effect binnen je bedrijfsvoering.“

Logo-Sensus-BabywerkSensus Babywerk: “Ik ben héél tevreden over Mirjams diensten, omdat het mij veel vertrouwen geeft dat ze met mij ‘meekijkt’ naar mijn bedrijfsadministratie. Ze is beschikbaar en goed bereikbaar voor vragen. Mirjam is zeer deskundig en toegewijd (oftewel: ze weet veel van haar vak en wat ze niet weet, zoekt ze uit en komt ze op terug).”

logo-taxi-van-de-venTaxi van de Ven: “Door Mirjams gastvrijheid voelde ik mij vanaf het eerste begin al welkom. Verder proef ik bij Mirjam de gedrevenheid in wat ze doet, zodat ik dat zonder zorgen uit handen kan geven om zelf te doen waar ik goed in ben. En als laatste natuurlijk haar heerlijke cappuccino!”

Prlogo-praktijk-paarse-lotusaktijk Paarse Lotus: “Als ik vragen heb, wil en kan Mirjam altijd goed uitleggen. Bovendien passen haar prijzen goed bij mijn budget.”

 

logo-wol-zo-eerlijk

Wol zo Eerlijk: “Ik ben klant bij Mirjam omdat het veilig voelt. Mijn administratie is bij Mirjam in vertrouwde handen. Ze werkt secuur en nauwkeurig en staat altijd klaar om uit te leggen en te adviseren. Ze stelt zich dienstbaar op en is goed bereikbaar. Erg fijn vind ik het feit dat Mirjam alles in Jip en Janneke taal uit kan leggen. Ze maakt het daardoor begrijpelijk, zonder dat ik me er in hoef te verdiepen. Kortom: Mirjam ontzorgt.”

logo-kisavesaKisavesa: “Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling. De communicatie onderling is goed en we hebben een prettige samenwerking.”

Yvette en Martin (particuliere klanten): “Mirjam heeft ons vreselijk uit de brand geholpen met onze belastingteruggaaf. Daar waren we heel blij mee,  want het was heel veel werk. Het persoonlijke contact en de snelheid van afhandelen zijn we erg tevreden over. Volgend jaar weer!”